Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Burgemeester Martijn Vroom.
• Burgemeester Martijn Vroom. (Foto: gemeente Krimpen aan den IJssel)

Eerste dorpsgesprek met burgemeester Krimpen aan den IJssel

  •   244 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Inwoners van Krimpen aan den IJssel kunnen vanavond (dinsdag) met burgemeester Martijn Vroom in gesprek over het omstreden Facebookbericht dat hij plaatste. Het is het eerste gesprek van in totaal vijf dorpsgesprekken die worden gehouden.

Vroom bood vorige week dinsdag tijdens de raadsvergadering al zijn excuses aan voor het plaatsen van het bericht. Over dit bericht barstte een storm van kritiek los. "Ik had het niet moeten plaatsen. De door mij gekozen vorm was confronterend en roept nare gevoelens op. Ik heb spijt van zowel de vorm als de inhoud."

De burgemeester wil naar inwoners luisteren en met hen van gedachten wisselen. De dorpsgesprekken vinden plaats op verschillende data en locaties in het dorp: dinsdag 9 april om 19.00 uur, donderdag 11 april om 20.00 uur, maandag 15 april om 19.30 uur, dinsdag 23 april om 18.00 uur en dinsdag 30 april om 17.00 uur. Aanmelden kan telefonisch via: 140180 of door een mail te sturen naar: collegesecretariaat@krimpenaandenijssel.nl. Inwoners krijgen daarna een bericht over de locatie waar het gesprek zal plaatsvinden.

Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK