• Arnold Poelman.
• Arnold Poelman. Foto: aangeleverd

Voormalig fractievoorzitter CU aan de slag bij Stem van Krimpen

Algemeen 911 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Opmerkelijk politiek transfernieuws: voormalig fractievoorzitter Arnold Poelman van de ChristenUnie in Krimpen aan den IJssel gaat aan de slag bij Stem van Krimpen.  

Poelman zat veertien jaar in de gemeenteraad toen hij in 2016 afscheid nam van de Krimpense politiek. Nu keert hij terug als fractieadviseur van Stem van Krimpen. Na een aantal gesprekken besloot Poelman om partijlid te worden. Tijdens de viering van het 10-jarig bestaan van de lokale partij, werd hij afgelopen vrijdag aan de partijleden voorgesteld.

Poelman: "Na een tijdje begon het toch weer te kriebelen; ik wil graag meedenken en meewerken aan een mooie toekomst van onze gemeente. Ik heb in de raad altijd heel prettig samengewerkt met de raadsleden van Stem van Krimpen en heb onlangs toenadering gezocht. Plaatselijke partijen zijn volwassen vertegenwoordigers geworden in lokale gemeenschappen. Ik denk ook dat de invloed van landelijke partijen lokaal steeds kleiner zal worden."

Fractievoorzitter Saskia Oudshoorn is blij dat een politiek 'zwaargewicht' - "want zo wil ik Arnold toch graag noemen" - zich heeft aangesloten bij Stem van Krimpen. "Arnold Poelman is een integer, bevlogen en kundig persoon, met oog voor gezamenlijke belangen. Hij gaat ons ondersteunen bij de uitdagingen die voor onze gemeente in het verschiet liggen en ons adviseren over de te volgen korte en vooral lange termijn strategie. We verwelkomen Arnold met open armen en we hebben veel zin in de samenwerking."
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden