Afbeelding

Nieuw: wandelgroep Benschop

Algemeen 477 keer gelezen

BENSCHOP • De nieuwe wandelgroep Benschop gaat op vrijdag 5 april de eerste kilometers maken. Iedereen die het leuk vindt om mee te wandelen kan zich om 10.00 uur melden bij Dorpshuis XXL.

Daar vandaan maakt de groep een wandeling van ongeveer een uur. Na afloop kan er worden nagepraat onder het genot van een kopje koffie of thee.

"Het creëren van wandelgroepen in de gemeente Lopik is een initiatief van Team Sportservice Lopik, maar de wandelgroepen worden gedragen door de inwoners zelf", vertelt buurtsportcoach Dennis Boele. "In Lopik is nu enige tijd een wandelgroep actief en we zijn blij dat er daar nu eentje in Benschop bij komt. Mensen komen in beweging en doen nieuwe contacten op. Iedereen is welkom. Of je nou al vele kilometers in de benen hebt of na lange tijd juist weer in beweging wilt komen. We zorgen ervoor dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan aansluiten."

Wie het leuk vindt om een wandelgroep in één van de andere kernen van gemeente Lopik te beginnen, kan contact opnemen via 06-81811009 of dboele@teamsportservice.nl.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden