Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Opening van de nieuwe boekhandel in Lekkerkerk: SaNorMa.
• Opening van de nieuwe boekhandel in Lekkerkerk: SaNorMa. (Foto: Jan Timmer)

Twee openingen op één dag in Lekkerkerk

  •   935 keer gelezen

LEKKERKERK • Twee openingen op één dag; die bijzondere dubbele gebeurtenis vond zaterdag plaats in hartje Lekkerkerk.

Eerst werd het kantoor van WMW Dienstverlening officieel geopend door Marianne Willemse, echtgenote van ondernemer Willem Willemsen en nauwelijks vijf minuten later mochten twintig meter verderop de drie kleinkinderen van het echtpaar - Sabine, Norah en Matthijs - het lint doorknippen bij de voordeur van de Lekkerkerkse Boekhandel SaNorMa, niet geheel toevallig naar hen vernoemd.

"Met ons kantoor zaten we voorheen in Schoonhoven", vertelt de in Lekkerkerk woonachtige Willem Willemsen. "Toen ik hoorde dat er op het winkelcentrum in Lekkerkerk ruimte beschikbaar was zodat we over meer vierkante meters konden beschikken, besloot ik daar gebruik van te maken. Dat bood meteen ook gelegenheid om de aanpalende winkelruimte te gebruiken voor een doorstart van de daar aanwezige boekwinkel. Afgaande op de vele positieve reacties denk ik daarmee een goede stap te hebben gezet. Het fijne medewerkers maakt de winkel compleet"

In Lekkerkerkse Boekhandel SaNorMa ziet er fris en overzichtelijk uit en biedt een ruim assortiment in boeken, tijdschriften, kantoorartikelen, schoolspullen, wenskaarten, speelgoed, cadeauartikelen en nog veel meer. Ook leuk: de lees-, schrijf- en koffietafel voor in de zaak. Voeg daarbij het gastvrije medewerkersteam en het kán niet anders dan dat SaNorMa een succes wordt!"

Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK