Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
Foto: Jan Timmer

Ladies Night: pure verwennerij in Lekkerkerk

  •   470 keer gelezen

LEKKERKERK • Zet een groep vriendinnen bij elkaar en er ontstaan de mooiste plannen! Zoals de Ladies Night op 27 maart van 19.00 tot 22.00 uur in het pand van De Groot Wonen & Slapen in Lekkerkerk. Ook mooi: de opbrengst gaat naar Samenloop voor Hoop/KWF.

"We hopen uiteraard op veel belangstelling", zegt Monique Verwaal namens de vriendinnengroep oftewel het 'M-team' (moeders en maatjes van alle leeftijden). "Voor 5 euro per persoon beleef je een topavond en steun je ook nog eens een goed doel. Enneh… neem deze avond cashgeld mee, want er kan niet gepind worden." Tijdens de Ladies Night mogen de bezoeksters rekenen op de aanwezigheid van Salon Priscilla (zij gaat voor het goede doel en tegen een klein bedrag wenkbrauwen epileren), William de Kaasboer (met lekkere noten en kaasjes), DD Lovable (kleding en accessoires) en Slijterij Lenten (met bubbels, wijnen en een prosecco bij binnenkomst). Verder is 'Lekker eten met Lianne' van de partij, met gratis lekkere hapjes. Nana Groen-Wonen komt met een stand vol woonaccessoires en plantjes en bij De Groot Wonen & Slapen krijgen bezoekers interieuradvies op basis van een eigen meegebrachte interieurfoto. Verder is er een hairstyling-specialiste, wordt er een slaapworkshop gegeven en kunnen de dames zich samen met zussen, vriendinnen, collega's laten fotograferen door een professioneel fotograaf.

Goodybag
Voor alle bezoeksters staat er een leuke en goed gevulde - gratis - goodybag klaar. Koffie en thee met een lekkernijtje erbij zijn gratis "en aan het eind van de avond houden we nog een loterij", zegt Priscilla Verwaal. "Wie het dichtst bij de opbrengst van de Ladies Night komt, wint een prijsje. We raden iedereen aan snel een kaartje te kopen." Dat kan bij De Groot Wonen & Slapen aan de Wilhelminastraat in Lekkerkerk en bij Nana Groen-Wonen in Bergambacht. Reserveren kan door een e-mail te sturen naar: verwaalm@hotmail.nl. "Wij zijn heel enthousiast en gemotiveerd om deze verwenavond te organiseren", zegt Monique Verwaal. "Per slot van rekening is het enorm belangrijk om met z'n allen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. We doen dat de 27e op een mooie en fijne manier. Dus hopen we dat heel veel meiden en vrouwen zich aangesproken voelen. Jullie zijn allemaal welkom."

Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK