• De officiële opening.
• De officiële opening. Foto: Jan Timmer

Lunchroom Café en Suite geopend

Algemeen 1.798 keer gelezen

BERGAMBACHT • Een lunchroom met alles er op en er aan. Café en Suite  is de naam. Maandagmiddag vond onder grote belangstelling de officiële opening plaats van dit gezamenlijke project van Speksnijder Mode en Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard (SDK).

Het deelnemersteam van SDK en wethouder Jan Vente kwamen de eer toe om samen de lunchroom te openen.

Even daarvoor werd er enthousiast gespeecht door Speksnijder Mode-directeur Teunis Speksnijder, SDK-directeur Arjenne Timmer, dagbestedingsdeelnemer Marco van Nes en Krimpenerwaards wethouder van Economische Zaken Jan Vente.

Teunis Speksnijder: "Deze lunchroom past bij de gastvrijheid, die we hoog in het vaandel hebben staan. Hiermee bieden we onze klanten en andere bezoekers extra service. Minstens net zo mooi is dat Café en Suite gerund wordt door SDK. Zij biedt mensen met een beperking op deze manier een fijne, veilige en sociale dagbestedingsplek. Arjenne Timmer doet prachtige dingen met haar stichting. We vinden het dan ook een eer dat wij met SDK mogen samenwerken."

"Wij op onze beurt zijn dankbaar en trots dat we met een gerenommeerd bedrijf als Speksnijder Mode mogen samenwerken", verwoordde Arjenne Timmer namens SDK. "Dit is alweer onze veertiende locatie in de Krimpenerwaard. De voorbije maanden hebben we tijdens de voorbereiding al de warmte van Teunis en zijn medewerkers kunnen ervaren. Onze deelnemers en begeleiders hebben enorm veel zin om van Café en Suite een begrip te maken in Bergambacht en omgeving."

Wethouder Vente toonde zich al even content met het nieuwe initiatief. "Je kunt toch alleen maar blij zijn als je ziet dat mensen met een beperking op deze manier deel uitmaken van de maatschappij. Speksnijder Mode en Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard hebben elkaar niet alleen gevonden, ze hebben ook de daad bij het woord gevoegd en hier een fraaie lunchroom neergezet. Chapeau!"

Het laatste woord was aan Marco van Nes, één van de leden van het deelnemersteam. "Ik heb er heel veel zin in om hier te gaan werken", zei hij "Iedereen bedankt. En nu gaan we naar het lint, want dat moet worden doorgeknipt!"

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden