Afbeelding
Foto: 123rf.com

50ste editie Kledingbeurs Lopik

Algemeen 530 keer gelezen

LOPIK • Kledingbeurs Lopik houdt zaterdag 23 maart (van 9.30 tot 11.30 uur) voor de 50ste keer een kledingbeurs in basisschool De Nieuwe Wiel te Lopik.

Ook nu zal er weer volop tweedehands voorjaars- en zomerkinderkleding en speelgoed te koop worden aangeboden.

Twee keer per jaar -in het voor- en najaar- wordt de ontvangsthal van De Nieuwe Wiel door twintig dames omgetoverd tot een heuse beurs. Belangstellenden kunnen voor een klein bedrag een lijst kopen.

Voorzitter Anke Smits: "De lijsten worden door ons op school verkocht op 15 maart, van 14.30 tot 15.30 uur. De voorgaande jaren waren deze lijsten in no-time uitverkocht. Belangstellenden raad ik dus aan om er op tijd bij te zijn."

De opbrengst van de verkochte artikelen is voor het grootste gedeelte voor de verkoper zelf. Daarnaast gaat er van ieder verkocht product 15% naar school. "Met de opbrengst van de afgelopen beurzen hebben we leuke projecten op school kunnen steunen. Zo is na de laatste beurs een bedrag beschikbaar gesteld voor de Klusklas."

Om de 50ste beurs nog feestelijker aan te kleden zijn er verschillende acties, zoals een Facebookverloting van cadeaubonnen, op touw gezet.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden