Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
Foto: aangeleverd

Drukbezochte studie- en beroepenmarkt in Krimpen aan den IJssel

  •   149 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Meer dan 300 leerlingen bezochten vrijdag de jaarlijkse studie- en beroepenmarkt van het Krimpenerwaard College in Krimpen aan den IJssel.

De markt, georganiseerd door decanen Denise Kreté en Wilco Meiers, kan wel als uniek betiteld worden. Het zijn namelijk oud-leerlingen van het Krimpenerwaard College die een belangrijke rol vervullen op de markt. Zij geven informatie over de opleiding (MBO, HBO of universitaire studie) die ze volgen en staan klaar om vragen van de leerlingen te beantwoorden. Het Krimpenerwaard College vindt het belangrijk dat leerlingen in een vroeg stadium zich oriënteren op hun vervolgopleiding, al was het maar om er achter te komen wat een leerling beslist niet wil gaan doen.

Op de studie- en beroepenmarkt gaven ook diverse vervolgopleidingen acte de présence, waaronder de TU Delft, Defensie, Hogeschool Rotterdam en het Techniek College. Maar ook Gemiva SVG-Groep was aanwezig om leerlingen een goed beeld te geven over een opleiding in de gehandicaptenzorg. De school denkt dat deze activiteit bijdraagt aan een kansrijke toekomst voor iedere leerling.

Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }