Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• De teamleden Bianca Hart, Sibylla Bussink, Anneke van Asperen en Adriëtte Pols voor een afgeladen 'Nieuwe Polderkeuken' in Stolwijk.
• De teamleden Bianca Hart, Sibylla Bussink, Anneke van Asperen en Adriëtte Pols voor een afgeladen 'Nieuwe Polderkeuken' in Stolwijk. (Foto: wijntjesfotografie.nl)

Restaurantactie levert Team Krimpenerwaard 18.000 euro op

  •   1123 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • De restaurantactie van Team Krimpenerwaard kan als zeer geslaagd de boeken in. Vrijwel geen stoel bleef donderdagavond onbezet in de negen restaurants die deelnamen aan de actie.

Dankzij de welwillende medewerking van de restaurants Belvédère, Springer, Lekkerr (Schoonhoven); Aan de Dijck, Hof'21, 't Centrum, De Arendshoeve (Bergambacht); De Nieuwe Polderkeuken (Stolwijk) en Casa Caminata (Ouderkerk aan den IJssel) kon Team Krimpenerwaard bijna 18.000 euro bijschrijven. Hiermee wordt het nieuwe totaalbedrag 38.000 euro.

De deelnemers betaalden donderdagavond 30 euro voor een driegangendiner, waarvan 20 euro voor het team was. Het werd een smakelijke avond, met een afterparty in Aan de Dijck.

Spinningmarathon
Team Krimpenerwaard, dat begin juni deelneemt aan Alpe d'HuZes, maakt zich nu op voor een nieuwe actie: de spinning-, bodypump- en zumbamarathon op zaterdag 30 maart. Deze vindt van 12.00 tot 16.00 uur plaats in zalencentrum De Waard te Bergambacht.

Inschrijven kan via http://www.teamkrimpenerwaard.nl

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK