Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Ranjeeta Vijay en haar dochter Gunjan Singh.
• Ranjeeta Vijay en haar dochter Gunjan Singh. (Foto: Floris Bakker)
advertorial

Nieuwe vlaaienzaak op Crimpenhof: Limburgia

  •   403 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Op winkelcentrum Crimpenhof in Krimpen aan den IJssel is weer een vlaaienzaak gevestigd waar je heerlijke Limburgse vlaaien kunt kopen: Limburgia.

Eind november opende Ranjeeta Vijay haar onderneming die is gevestigd vlakbij de ingang van supermarkt Albert Heijn. Limburgia is volgens de franchisenemer goed ontvangen door het Krimpense publiek. "Mensen laten weten dat ze blij zijn met onze komst. Het was voor velen toch wel een gemis dat er geen vlaaienzaak meer zat in Krimpen. Wij vullen dus een gat in de markt."

Eigen bakkerij
Limburgia bakt in de eigen bakkerij dagelijks verse vlaaien die naar de verschillende vestigingen in Nederland worden gebracht. Ranjeeta: 's Morgens vroeg komen ze hier binnen en zetten wij ze in de vitrine. Voor klanten is het lastig kiezen, want we hebben zóveel soorten vlaaien. Van de klassieke fruitvlaai tot wat meer bijzondere smaken. Zo zijn de chocolade- en mokkavlaai erg in trek, maar vallen ook de tompoucevlaai en 'mozart' vlaai (met advocaat en rumrozijnen) erg in de smaak."

Voor klanten is er ook een mogelijkheid om direct in de winkel van een punt vlaai te genieten bij een kopje koffie, thee of frisdrank. Naast vlaaien zijn er ook andere lekkernijen verkrijgbaar als taartjes, donuts en macarons. Ranjeeta wil het aanbod in de toekomst verder uitbreiden met onder andere bonbons. "We willen er een echte verwenwinkel van maken. Dat is ook het fijne van dit concept. Je bent franchisenemer en hebt verplichtingen, maar tegelijkerijd de vrijheid om andere producten te verkopen."

Carrièreswitch
Ranjeeta, die jarenlang werkte voor het Centrum voor Jeugd en Gezin in haar woonplaats Capelle aan den IJssel, was naar eigen zeggen toe aan een carrièreswitch. "Ik had al langer het idee om een eigen zaak op te zetten. Na een gesprek met een vertegenwoordiger van Limburgia was ik zo enthousiast dat we direct op zoek zijn gegaan naar een geschikte locatie. Die vonden we hier in Krimpen.

Ranjeeta runt haar vlaaienzaak niet in haar eentje. Op de achtergrond krijgt ze steun van haar man en twee van haar kinderen helpen mee in de winkel. Ze heeft nu al het gevoel een goede keuze te hebben gemaakt. "Ik ben echt blij verrast over hoe het tot nu toe gaat. Er hangt hier in Krimpen zo'n fijne sfeer, iets dat me echt blij heeft verrast."

Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK