Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard

Spirit live op televisie

  •   496 keer gelezen

OUDERKERK A/D IJSSEL • Met ingang van 19 januari zijn wedstrijden van tweedeklasser Spirit live te zien op Voetbal TV, onderdeel van Talpa Networks.

Dat meldde Spirit-voorzitter Henk Lammertse tijdens de nieuwjaarsreceptie. Hij sprak van een unieke samenwerking. "Op de tribune zijn reeds twee camera's bevestigd op een paal. Dit systeem stelt ons in staat alle wedstrijden op het hoofdveld live uit te zenden. Het gaat om samenvattingen of hele wedstrijden die via social media worden gedeeld. De beelden zijn ook te gebruiken voor analyses en dat kan ook onze trainers weer helpen bij hun tactiek. Op dit ogenblik onderzoeken we nog in hoeverre wij het aangeboden contract in lijn kunnen brengen met onze privacy policy, maar de verwachting is dat het systeem bij hervatting van de competitie in gebruik wordt genomen."

Spirit heeft de intentie om ten minste nog een seizoen door te gaan met de trainers Richard van Cappellen (Spirit-1) en Patrick Verwei (Spirit-2). "Komende weken gaan we dat rondbreien", als Lammertse, die meldde dat de club nu ruim duizend leden telt.

Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK