• Marco Lagerwaard van de Weerd Wonen & Slapen.
• Marco Lagerwaard van de Weerd Wonen & Slapen. Foto: wijntjesfotografie.nl
advertorial

De Weerd Wonen & Slapen: als kwaliteit je aanspreekt

Algemeen 356 keer gelezen

OUDERKERK A/D IJSSEL • Je hoeft de Krimpenerwaard niet uit om je woning compleet in te richten. Bij De Weerd Wonen & Slapen in Ouderkerk aan den IJssel vind je namelijk álles in één ruime en moderne winkel.

Bij De Weerd Wonen & Slapen kun je op twee verdiepingen terecht voor harde vloeren (parket, laminaat, pvc en marmoleum) van A-merken, tapijt, karpetten en vloerkleden en een groot assortiment aan raamproducten, zoals gordijnen, vitrages en binnenzonwering. De eerste etage van het riante pand aan Zijdepark 2 (net buiten het dorp, met gratis parkeerplaatsen pal voor de deur) is gereserveerd voor de 'slaapafdeling'. Ledikanten, boxsprings, matrassen, kussens en bedlinnen zijn er in vele varianten verkrijgbaar.

Grote klantenkring
Het is niet alleen de ruime keuze die De Weerd Wonen & Slapen een uitstekende naam hebben opgeleverd in de Krimpenerwaard, ook de uitstekende advisering en goede service zorgen ervoor dat het bedrijf een grote klantenkring heeft. "Wat veel mensen erg waarderen is de manier waarop we werken", weet Willem de Weerd, samen met Marco Lagerwaard eigenaar van het 110 jaar oude familiebedrijf. "We hebben een eigen montage- en stofferingteam beschikbaar met medewerkers die hun vak verstaan én honderd procent vakwerk leveren. Dat is wat anders dan de anonieme freelancer die per 'meter' betaald wordt door een groot bedrijf dat zijn klanten niet eens kent. Wij doen, als dat nodig is, liever wat langer over monteren en stofferen omdat we het enorm belangrijk vinden dat onze klanten honderd procent tevreden zijn. En nee… dat is niet per saldo duurder. We hanteren scherpe prijzen voor onze kwaliteitsproducten. Kijk voor een laminaatvloer van vijf euro per strekkende meter moet je niet bij ons zijn. We willen namelijk wél volledig kunnen instaan voor kwaliteit."

Liefde
Zelf is Willem de Weerd vooral actief in 'de buitendienst', zoals hij dat noemt. "Dat betekent dat ik bij de mensen thuis kom om in te meten, te stofferen en te monteren", vertelt hij. "Mijn compagnon Marco is zowel in de binnen- als buitendienst actief en houdt zich bezig met personeelszaken en inkoop. "Allebei voelen we veel liefde voor dit mooie vak. Voor ons medewerkersteam geldt precies hetzelfde. Het is en blijft mooi om mensen aan een mooie, nieuwe inrichting te helpen. Elke keer als ik van een kale ruimte een mooi aangeklede kamer maak, geniet ik. Dat krijg je er nooit meer uit en dat is exact de reden waarom ik en mijn collega's zoveel plezier aan dit werk beleven."

www.deweerdwonenenslapen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Krimpenerwaard: einde aan wonen onder hoogspanningslijnen Nieuws 8 uur geleden
• Luchtfoto met in het midden het IHC-terrein.
Ontwikkelcombinatie DBL presenteert planstudie IHC-terrein Krimpen aan de Lek Nieuws 10 uur geleden
• Eerdere editie van 'Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet'.
Zaterdag 4 mei: 3e editie Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet Nieuws 11 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden