• Het onthullen van het bedrijfsnamenbord.
• Het onthullen van het bedrijfsnamenbord. Foto: adri verhoeven

Trots op resultaat opknapbeurt bedrijventerrein Stolwijk

Algemeen 555 keer gelezen

STOLWIJK • "Een plaatje." Zo betitelde wethouder Ria Boere woensdag het opgeknapte bedrijventerrein in Stolwijk. Samen met erelid van de ondernemerskring Stolwijk/Haastrecht/Vlist, Rob van der Hoeven, opende zij het vernieuwde en gereconstrueerde complex.

Het bedrijventerrein in Stolwijk is de afgelopen jaren flink onder handen genomen. Het terrein kampte met veel wateroverlast en de toegangsweg was in verslechterde staat, waardoor het aanzicht verpauperde. Het werd een enorme opknapbeurt, die, mede door het blijven garanderen van de bereikbaarheid van de bedrijven, veel tijd in beslag nam.

Maar het resultaat mag er zijn. Duikers zijn opgehaald en/of vervangen, riolering en verlichting vernieuwd. En met het opnieuw aanbrengen van de bestrating/asfalt en beplanting mag het Stolwijkse bedrijventerrein weer gezien worden.

Niet alleen de wethouder, maar ook de ondernemers en omwonenden toonden zich bijzonder tevreden met het bereikte resultaat. Boere: "En daarmee wil ik jullie van harte feliciteren, want er is nu een toekomstgericht industrieterrein gecreëerd met een mooie uitstraling, dat bovendien goed bereikbaar is. Daar kan heel Stolwijk trots op kan zijn."

Verder zoemde Boere in op de kosten van het project. "Het in eerste instantie begrote kostenplaatje bleek bij lange na niet voldoende. Daar heb ik wel pijn in mijn buik over gehad. Maar als wij dit bedrijventerrein met deze slappe bodem hadden opgehoogd met alleen zand, dan waren we over vijf jaar weer aan de beurt geweest".

Naast een compliment voor aannemer Schep bedankte de wethouder ook de ondernemers. "Dankzij jullie medewerking en onderlinge samenwerking hebben we dit geweldige resultaat kunnen bereiken. Houd elkaar vast en ga samen een mooie toekomst tegemoet."

Adri Verhoeven

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Krimpenerwaard: einde aan wonen onder hoogspanningslijnen Nieuws 14 uur geleden
• Luchtfoto met in het midden het IHC-terrein.
Ontwikkelcombinatie DBL presenteert planstudie IHC-terrein Krimpen aan de Lek Nieuws 16 uur geleden
• Eerdere editie van 'Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet'.
Zaterdag 4 mei: 3e editie Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet Nieuws 17 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden