Afbeelding

Kampvuuravond Lopikerwaard met burgemeester Laurens de Graaf

Algemeen 576 keer gelezen

LOPIKERWAARD • Burgemeester Laurens de Graaf komt zaterdagavond 24 november een kijkje nemen bij de Kampvuuravond (KVA) Lopikerwaard. Ook andere mannen zijn welkom.

De kampvuuravonden worden al enkele jaren georganiseerd op het terrein van rijvereniging en ponyclub Benschopper Ruiters in Benschop. Het initiatief maakt onderdeel uit van de landelijke organisatie van de 4e Musketier en werkt in de Lopikerwaard samen met  stichting Zing in de Polder.

Ontmoeting
"De mannen van de KVA komen zo'n zes tot acht keer per jaar samen", vertelt Gerrit-Jan Verstoep. "Centraal staat ontmoeting en onderling contact. De meeste avonden is er muziek en kan men aan boogschieten doen. Dikwijls is er een spreker met een aansprekend thema of een bijzondere getuigenis. Halverwege de avond gaat de barbecue aan."

Tijdens de eerstkomende kampvuuravond, de 24ste dus, staat de positie van de man centraal, in het huwelijk, het gezin, op het werk, in de maatschappij etc. Verstoep: "Hoe heeft God dit bedoeld en welke keuzes moet je als man die met God wil leven maken? Ook Laurens de Graaf, nu ruim een jaar burgemeester van Lopik, deelt wat zijn positie is als man."

De kampvuuravond in Benschop start om 20.30 uur. Philip Leenman treedt op. "Er is vrije toegang. Iedereen is welkom, neem vrienden, familie en buurmannen mee", aldus Verstoep. "De locatie van de Benschopper Ruiters bevindt zich tegenover de Wilhelminastraat 1. Er is voldoende parkeergelegenheid."

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Krimpenerwaard: einde aan wonen onder hoogspanningslijnen Nieuws 5 uur geleden
• Luchtfoto met in het midden het IHC-terrein.
Ontwikkelcombinatie DBL presenteert planstudie IHC-terrein Krimpen aan de Lek Nieuws 7 uur geleden
• Eerdere editie van 'Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet'.
Zaterdag 4 mei: 3e editie Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet Nieuws 8 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden