Afbeelding

Jongens opgepakt na mishandeling in Krimpen

Algemeen 980 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Drie Krimpense jongens zijn vrijdag aangehouden voor het mishandelen van een 18-jarige man uit Ouderkerk aan den IJssel. Het slachtoffer liep een flinke hoofdwond op.

Een getuige meldde rond 21.50 uur dat er werd gevochten aan de Olympiade in Krimpen aan den IJssel. De vechtpartij was ontstaan bij het jongerenhok toen er jongens, onder invloed van drank, bij een groep jeugd kwam die er al stond. Eén van de jongens, de 18-jarige Ouderkerker, moest het ontgelden. Met een zwaar motorslot werd hij op z'n hoofd geslagen. Een ambulance bracht hem naar het ziekenhuis waar zeven hechtingen moesten worden aangebracht.   

De verdachten waren er na de vechtpartij op de fiets vandoor gegaan. Ze maken onderdeel uit van een groep die, onder meer vanwege drugsgebruik, al langer overlast veroorzaakt in het dorp en bekend is bij de politie. Agenten reden dan ook direct door naar de woning van één van de verdachten. Daar werden uiteindelijk drie aanhoudingen verricht: twee jongens van 15 en één van 17 jaar oud uit Krimpen aan den IJssel moesten mee naar het bureau.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden