• De twee jongemannen die de Coop overvielen in Gouderak.
• De twee jongemannen die de Coop overvielen in Gouderak. Foto: Politie

Politie geeft beelden vrij van overval Coop in Gouderak

Algemeen 2.242 keer gelezen

GOUDERAK • De politie heeft beelden vrijgegeven van de twee mannen die zaterdag 22 september een overval hebben gepleegd op supermarkt Coop aan de Kranepoort in Gouderak. 

De beelden zijn deze week getoond in het opsporingsprogramma Team West van Omroep West. Uit de reconstructie van de politie blijkt dat de hele overval slechts twintig seconden heeft geduurd. Rond 19.00 uur lopen twee in het zwart geklede jongemannen de supermarkt binnen. Terwijl de ene jongen bij de ingang op de uitkijk blijft staan bedreigt de tweede verdachte het personeel met en mes. Hij wil geld. Het tweetal gaat er vandoor met een gevulde kassalade. Die wordt op 24 oktober teruggevonden in een sloot langs de Leeuwerikstraat in Gouda, ter hoogte van verzorgingshuis Julianastaete. 

Van de daders ontbreekt nog altijd elk spoor. De recherche vermoedt dat de twee jonge overvallers - van wie er één nogal meisjesachtig beweegt - bekend zijn in Gouda en Gouderak. Op scholen in de omgeving Gouda zijn posters opgehangen met daarin een oproep om de beelden te bekijken en informatie te delen.

Wie meer informatie heeft, kan bellen met: 0800-6070 of 0800-7000 of een appje sturen naar: 06-17214856. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden