Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Onderling Genoegen speelde 'Concert zonder Naam'.
• Onderling Genoegen speelde 'Concert zonder Naam'.

Onderling Genoegen speelt geslaagd 'Concert Zonder Naam'

  •   90 keer gelezen

BENSCHOP • Dorpshuis XXL was zaterdagavond goed gevuld voor het najaarsconcert van Onderling Genoegen.

Het was een uitdaging voor de muzikanten van het harmonieorkest om er na het voorjaars- en pleinconcert, onder leiding van de nieuwe dirigent Cas van der Horst, weer een muzikaal feestje van te maken.

Die uitdaging slaagde volledig. Nummers als Brahms Waltz 2 Ways en Despacito werden vol passie en overgave ten gehore gebracht en van humoristisch en duidelijk commentaar voorzien door de dirigent en muzikaal leider van het orkest, Cas van der Horst.

De slagwerkgroep had het iets gemakkelijker. Hun dirigent/instructeur Wim Smits is al jaren een bekend gezicht, dus een blik of klein teken naar een slagwerker was voldoende om nummers als New Generation Beat te laten beginnen. Om aan te geven dat Wim Smits zelf ook goed overweg kan met instrumenten vervulde hij bij het laatste nummer een rol als gast-slagwerker. 

De gepassioneerde slagwerkers lieten luid en duidelijk de aanwezigen genieten van hun muzikale kwaliteiten en speelden ook enkele nummers gezamenlijk met de harmonie. Dit onder de bezielende leiding van Cas.

Kortom, het was een avond vol passie en muziekplezier voor de muzikanten en luisterplezier voor de bezoekers.
 

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK