Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Het terras van Ross Lovell.
• Het terras van Ross Lovell. (Foto: wijntjesfotografie.nl)

[advertorial: Zeer betaalbaar culinair genieten bij Ross Lovell

  •   171 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Een culinair zeer hoogwaardig driegangenmenu voor slechts dertig euro. Kan dat? Ja dat kan! Bij Restaurant Ross Lovell in Krimpen aan den IJssel. En de uitnodigende ambiance (smaakvolle huiselijke inrichting, fraaie korenmolen én riant terras aan de Hollandsche IJssel) krijgen de gasten er gratis bij!

"Wij bewijzen dat koken op hoog niveau ook voor een betaalbare prijs kan", zegt Remco van Rooij, medewerker van Ross Lovell Krimpen. "Voor al onze gerechten gebruiken wij pure en verse ingrediënten die tezamen een unieke culinaire ervaring opleveren. Met dank aan onze chef-kok en Ross Lovell-eigenaar Gerrit van den Berg. Hij  is afkomstig uit het sterrencircuit en een virtuoos in de keuken. Zijn vrouw en compagnon Isabella Wildtham heeft als maître sommelier een enorme kennis van wijnen. Onze wijnkaart telt liefst tweehonderd items. Daarmee behoort ze tot de meest uitgebreide van Nederland."

Je zou kunnen denken dat Ross Lovell vooral een zaak is waar 'chique' het sleutelwoord is, maar dat wenst Remco van Rooij met klem te bestrijden. "We willen juist voor iedereen toegankelijk zijn met onze bar, ons restaurant en ons terras. Je kunt hier simpelweg heerlijk eten voor een heel nette prijs. Heel toegankelijk dus. Ook voor mensen die bij ons hun bruiloft, familie- of bedrijfsfeest willen vieren of een receptie of vergadering bij ons willen houden, zijn van harte welkom. Wij leveren een keur aan arrangementen; altijd maatwerk. En met net dat beetje extra dat ons onderscheid in de markt. Dát is Ross Lovell. Kom het gerust ervaren en geniet van al het moois…. en lekkers!"

Restaurant Ross Lovell
Korenmolen 1 • Krimpen aan den IJssel
T: 0180-594949 of 06-50671799
E: info@rosslovell.nl
I: www.rosslovell.nl

Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK