Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Bij WD Trading krijg je contant geld voor metalen.
• Bij WD Trading krijg je contant geld voor metalen. (Foto: wijntjesfotografie.nl)
advertorial

WD Trading denkt aan milieu

  •   100 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Veel mensen brengen hun spullen nog steeds naar de vuilstort, maar ze kunnen hun afval met metalen beter naar de loods van WD Trading aan de Giessenweg 8 in Krimpen brengen.

"Dat is lucratiever, want ze ontvangen er contact geld voor", zegt bedrijfsleider Bert Dubbeldam. "Dan steek je toch meteen euro's in je portemonnee." Bij WD Trading kunnen bedrijven en particulieren hun koper, aluminium, roestvrij staal, kabels en vrijwel alle andere denkbare metalen tegen een marktconforme prijs inleveren. Bij bijvoorbeeld een overtollige cv-ketel of gebruikte wasmachine is dat een aantrekkelijke deal. Bij WD Trading kan met ook terecht voor oude metalen en IT-apparatuur. Dubbeldam: "Wij zorgen ervoor dat alle materialen op een milieubewuste manier worden gerecycled."

Tablets
De onderneming van Wim Dubbeldam (WD) bestaat sinds 1996 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een professionele speler op het gebied van metaalrecycling. Goed voor het milieu én de business, geeft Dubbeldam toe. "WD Trading is ISO-gecertificeerd en beschikt over vergunningen voor het inkopen en recyclen van elektronische producten, zoals computers, laptops, pc-componenten, radio's, mobiele telefoons en tablets."

WD Trading beschikt over een eigen vrachtwagen en heeft heldere en duidelijke afspraken met haar transporteurs gemaakt over vervoer naar afnemers . Bert Dubbeldam; "We kunnen altijd een snelle aan- en afvoer van metalen garanderen."

Ook bij een kleine verhuizing, grote opruiming of demontageklus is WD Trading haar klanten graag van dienst. "Informeer naar de mogelijkheden", zegt Dubbeldam. "We zijn altijd bereikbaar."

WD Trading BV
Van der Giessenweg 8 • Krimpen aan den IJssel
T: 0180 550685
T: 06-51309849
E: info@wdtrading.nl
I: www.wdtrading.nl

Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK