Afbeelding
Foto: Stockfoto

Nog geen spoor van berovers pizzakoerier

Algemeen 330 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Van de daders van een overval op een pizzakoerier aan het Raadhuisplein in Krimpen aan den IJssel ontbreekt nog elk spoor. Dat meldt de politie. Ze roept getuigen op zich te melden.

De 20-jarige bezorger fietste vrijdagmiddag rond 16.45 uur naar een adres om een pizza af te leveren. Onderweg stopte hij bij een zebrapad aan de zijkant van de Boerhaavelaan om twee jongens over te laten steken.

Dit bleken de overvallers te zijn. Eén van hen had een langwerpig voorwerp, mogelijk een schroevendraaier, in zijn hand. Ze liepen op de koerier af, openden de mand waar het eten in warm blijft en namen de pizza mee. Vervolgens gingen ze ervandoor. Het slachtoffer bleef ongedeerd.

De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden die iets gezien hebben bij het zebrapad van het Raadhuisplein, bij de ingang van winkelcentrum Crimpenhof aan de kant van de Boerhaavelaan. Het gaat om twee blanke jongens, ze zijn rond de 1.70 meter lang en hebben beiden een stevig postuur. Ze droegen een zwarte en een donkerblauwe jas en zijn rond de 18 jaar. Een van hen droeg een pet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden