• De modeshow trok bijna 200 gasten.
• De modeshow trok bijna 200 gasten. Foto: Wilmer van Bruchem

Speksnijder viert jubileum met modeshow

Algemeen 937 keer gelezen

BERGAMBACHT • Speksnijder Mode kijkt met veel plezier terug op de grote modeshow ter ere van het tachtigjarig jubileum.

Het evenement vond woensdagavond plaats in de winkel aan de Hoofdstraat. "We hadden hiervoor de voorzijde van de winkel leeggeruimd om plaats te bieden aan de catwalk en bijna tweehonderd gasten", meldt Chris van Bruchem namens Speksnijder Mode.

Het modehuis in Bergambacht had dan ook flink uitgepakt. Zo waren er winacties, een hapje en drankje, kreeg iedere tachtigjarige klant een cadeaubon van tachtig euro, gaf een kledingcoach tips en wierp een model een bruidsboeket in het publiek. Chris van Bruchem: "Het was eigenlijk één groot feest."

De mode werd getoond door modellen, maar ook sommige medewerkers van Speksnijder Mode lieten zich op de catwalk zien. Onder hen zelfs een oud-medewerker van 80 jaar.

"Dit najaar en komende winter zien we veel kleuren, vooral bij de dames. Het wordt een vrolijke bedoening op straat", weet Chris van Bruchem, die blij is met de vele enthousiaste reacties van de klanten na afloop van de modeshow.

Diverse Winkelhof-ondernemers hielpen mee om het jubileumevenement mogelijk te maken, zoals Kapsalon Grea, Oskam schoenen, Nana Groen Wonen en Slagerij Fred van Laar.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden