Afbeelding

Rolstoelvierdaagse zoekt extra vrijwilligers en sponsors

Algemeen 682 keer gelezen

STOLWIJK • Verpleeghuis WelThuis Wilgenhoven in Stolwijk organiseert van maandag 4 tot en met donderdag 7 juni voor de derde  keer de Rolstoelvierdaagse. 
De deelnemers en hun begeleiders volgen elke dag een route van twee tot drie kilometer, waarbij de deelnemers worden getrakteerd op een lekkernij. 

Medewerkers, familieleden van bewoners en vrijwilligers van verpleeghuis Wilgenhoven zetten zich belangeloos in voor dit evenement, maar er worden nog meer vrijwilligers gezocht om het evenement in goede banen te leiden.

"We zoeken niet alleen begeleiders, maar ook mensen met coördinerende kwaliteiten", zegt Monique Stigter namens de organisatie. "Daarnaast zijn extra sponsors welkom om de rolstoelvierdaagse financieel te ondersteunen."

De rolstoelvierdaagse wordt op donderdag 7  juni afgesloten met een slotavond. De deelnemers worden binnengehaald door  dweilorkest De Waardgangers uit Bergambacht. In de binnentuin van verpleeghuis Wilgenhoven ontvangen de deelnemers een medaille, bloemen en een certificaat. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen de deelnemers en vrijwilligers vervolgens genieten van livemuziek.

Voor het aanmelden als vrijwilliger of sponsor: m.stigter@paletwelzijn.nl
 

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden