• In het centrum van Haastrecht is zaterdag 26 mei de Haastrechtse Jaarmarkt.
• In het centrum van Haastrecht is zaterdag 26 mei de Haastrechtse Jaarmarkt. Foto: aangeleverd

Voor 41e keer Haastrechtse Jaarmarkt

Algemeen 596 keer gelezen

HAASTRECHT • Het dorpscentrum van Haastrecht is op zaterdag 26 mei voor de 41e keer het decor van de Haastrechtse Jaarmarkt. Burgemeester Roel Cazemier verricht om 10.00 uur de opening.

Direct hierna begint de superloterij met mooie prijzen die beschikbaar zijn gesteld door leden van de Ondernemers Vereniging Haastrecht. Daarna barst de feestdag los met een grote braderie en rommelmarkt. Het Havenplein is voor de gelegenheid omgetoverd tot evenemententerrein met een doorlopend programma dat tot 01.00 uur 's nachts duurt. Ook voor kinderen is op deze locatie eveneens van alles te doen. Bij stands van lokale horecaondernemers zijn hapjes en drankjes verkrijgbaar.

Jubileum
Speciale aandacht dit jaar is er voor het 50-jarig jubileum van volleybalvereniging Haastrecht. Zo komt er op het evenementenplein een 'volleybal experience', inclusief beachvolleybalveld. Zowel jongeren als volwassenen kunnen hier kennis maken met de volleybalsport. Het programma begint 10.30 uur.  Tussen 11.00 en 15.00 uur is JoinVolleybalTour aanwezig met allerlei volleybalattracties. Zo is er een spingstation, een speciale duikmat en kunnen deelnemers smashen tegen een smashmuur. Verder is er een beachvolleybaltoernooi met leuke prijzen voor de winnaars. 

Op het podium staan deze dag onder andere feestzanger Jan van Woudenberg, allround coverband JeWelste (bekend van het voorprogramma van Guus Meeuwis Groots met een zachte G), de dj's van Superfuif, Saxo p-air en zangeres Sarina Kay. Verder is er een professionele lasershow.

De Haastrechtse Jaarmarkt is een initiatief van de Ondernemers Vereniging Haastrecht in samenwerking met diverse stichtingen, verenigingen en goede doelen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Overhandiging van de cheque.
Johannes Calvijnschool steunt Krimpense Voedselbank met cheque van 10.000 euro Nieuws 20 uur geleden
Afbeelding
Krimpenerwaard: einde aan wonen onder hoogspanningslijnen Nieuws 20 uur geleden
• Luchtfoto met in het midden het IHC-terrein.
Ontwikkelcombinatie DBL presenteert planstudie IHC-terrein Krimpen aan de Lek Nieuws 22 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden