• Coby Bins met de prijswinnaars Gonda en Rina.
• Coby Bins met de prijswinnaars Gonda en Rina. Foto: Adri Verhoeven

Woven with Love laat wens uitkomen

Algemeen 1.947 keer gelezen

BERGAMBACHT • Toen Coby Bins, eigenaresse van damesmodewinkel Woven with Love in Bergambacht, in december vorig jaar voor haar klanten een kerstwensboom-actie organiseerde, had ze niet op zoveel reacties gerekend.

Eén wens in de boom stak voor Coby met kop en schouders boven de rest uit. De Jaarsveldse Rina Baars vond dat haar vriendin Gonda Hoogendoorn wel een opkikkertje kon gebruiken. Afgelopen zaterdag was het zover, waarbij niet alleen Gonda, maar ook Rini een bijzondere middag beleefde.

Rini liet via het berichtje in de wensboom weten dat ze haar vriendin wilde verrassen. Zij schreef dat er bij Gonda vorig jaar brand was ontstaan in haar woning en dat zij bijna tegelijkertijd het bericht kreeg dat ze kanker had. Een zware periode brak aan, waarbij Gonda door de chemokuren ook haar smaak kwijtraakte. Vlak voor Kerst begon dit langzaam maar zeker terug te keren, dus leek het Rina een mooie verrassing om samen met haar vriendin lekker uit eten te gaan.

Tijdens het regelen van één en ander stuitte Coby, ook voor haar onverwacht, op gulle collegialiteit. Cor de Jong van autobedrijf De Gruyter en De Jong bood gratis vervoer met een fraaie Mercedes aan, waarmee de dames geheel in stijl werden opgehaald. Ook DA Rodenburg wilde de dames graag in de watten leggen en bood hun een gezichtsbehandeling aan.

"En toen ik 't Centrum vroeg of ze van het etentje van de twee prijswinnaars een waar feestje wilden maken, kreeg ik te horen dat het eetcafé zelf de kosten voor zijn rekening zou nemen", zo vertelt Coby, die nog steeds een beetje flabbergasted is van de reacties van haar collega-ondernemers.

Dit gaf de winkeleigenaresse de ruimte om beide dames uit te nodigen in Woven with Love om wat moois uit te zoeken.

Adri Verhoeven

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden