• Dertien van de negentien kandidaten.
• Dertien van de negentien kandidaten. Foto: VVD Lopik

VVD Lopik presenteert kandidaten gemeenteraadsverkiezingen

Algemeen 1.515 keer gelezen

LOPIK • VVD Lopik heeft de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart gepresenteerd.

"De lijst vormt een afspiegeling van waar de VVD voor staat: aandacht voor lokale ondernemers, jeugd en ouderen", zegt Denise van Holstein, secretaris van VVD Lopikerwaard. "Met vier vrouwen op de eerste negen posities wordt uiting gegeven aan het streven van meer vrouwen in de politiek. Daarnaast is er een evenwichtige leeftijdsopbouw, een mix van kennis en ervaring en vernieuwing, een lijsttrekker -Hugo van Amerongen- die zijn sporen verdiend heeft en een lijstduwer -Johan van Everdingen- die zich als wethouder gekend en geliefd heeft gemaakt."

De onderwerpen waar de VVD de afgelopen vier jaar voor stond, blijven ook de komende periode van kracht, vervolgt Van Holstein: "veiligheid/drugs en een extra inspanning voor de zorg voor onze ouderen."

De eerste tien op de VVD-kandidatenlijst: 1. Hugo van Amerongen; 2. Nick Kramer; 3. Margriet van Delft; 4. Luke van Schaik; 5. Yvonne Slob; 6. Adwin van Schaaik; 7. Denise van Holstein; 8. Tim van Vliet; 9. Emily van Buuren; 10. Dick Gmelig Meijling.

VVD Lopik maakt nu deel uit van de coalitie en is met de eerste vier kandidaten op de kieslijst in de gemeenteraad vertegenwoordigd. 

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden