• Willem Schoof.
• Willem Schoof. Foto: wijntjesfotografie.nl

Willem Schoof lijsttrekker Gemeente Belang Krimpenerwaard

Algemeen 1.136 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • Willem Schoof is gekozen als lijsttrekker Gemeente Belang Krimpenerwaard voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart volgend jaar.

Schoof, die in Stolwijk woont, is de huidig fractievoorzitter van de lokale partij die met zeven zetels de grootste is in de gemeenteraad. "Gemeente Belang Krimpenerwaard zal de belangen van inwoners en bedrijfsleven centraal blijven stellen, waarbij thema's als leefbaarheid, behoud van voorzieningen, jongeren- en ouderenzorg een belangrijke rol zullen spelen", schrijft Schoof. "Gemeente Belang Krimpenerwaard presenteert zich als een springlevende, stabiele factor binnen de politiek van de Krimpenerwaard."

Naast Schoof zullen Wisja Pannekoek (Lekkerkerk), Pascal van der Hek (Bergambacht), Lavinja Sleeuwenhoek (Stolwijk), Yorben van Dortmont (Schoonhoven), Eddo Mondriaan (Ammerstol), Ben Schamper (Gouderak), Ada van Buren (Schoonhoven), Jan de Goede (Krimpen aan de Lek) Thea van der Wekken (Gouderak), Leon de Wit (Haastrecht) en Marcel Klein-Hofmeijer (Bergambacht) de plekken twee tot en met twaalf innemen. In totaal staan er vijftig inwoners uit de Krimpenerwaard op de kieslijst van Gemeente Belang Krimpenerwaard.

Het verkiezingsprogramma met als titel 'Samen Sterk' staat binnenkort op de website van Gemeente Belang Krimpenerwaard.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden