• Waardborrelcomité 2017 vlnr: Angelique Pottuit, Ad Scheer, Arno Korenhof, Esther Buijs, Marinus Clay en Bram Smits. Niet op de foto Wout Visser.
• Waardborrelcomité 2017 vlnr: Angelique Pottuit, Ad Scheer, Arno Korenhof, Esther Buijs, Marinus Clay en Bram Smits. Niet op de foto Wout Visser. Foto: PR

De Waardborrel: 'Op weg naar 2020'

Algemeen 1.074 keer gelezen

BERGAMBACHT • Bij Materieel Dienst Bergambacht wordt woensdag 22 november voor de zevende keer hét netwerkevenement voor de Krimpenerwaard gehouden: de Waardborrel. Thema dit jaar is 'Op weg naar 2020'.

De organisatie van de Waardborrel is in handen van een afvaardiging van de zes ondernemersverenigingen uit de Krimpenerwaard. Op het programma staat onder meer een lezing van Rob Mollien die de aanwezige ondernemers meeneemt naar 2020. Verder zijn er volop netwerkmogelijkheden met andere ondernemers. Op een beursvloer presenteren meer dan twintig bedrijven zich. Net als vorig jaar is de regie van de avond in handen van Jan Dirk Stouten. Al meer dan 200 ondernemers hebben zich aangemeld voor de Waardborrel.

www.waardborrel.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden