• Het team van Jan Dros Lekker Eten is trots op de twee sterren.
• Het team van Jan Dros Lekker Eten is trots op de twee sterren. Foto: Adri Verhoeven

Jan Dros Lekker Eten bekroond met twee sterren

Zakelijk 1.457 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Jan Dros Lekker Eten is bij de landelijke verkiezing 'Groenteman met Ster 2017' bekroond met twee sterren. Vorig jaar sleepte de groente- en fruitspeciaalzaak in Schoonhoven al één ster in de wacht.

Nadat zij de uitdaging opnieuw aan gingen en de verbeterpunten van de eerste editie met veel enthousiasme aanpakten, lukte het Jan en Else Dros, samen met hun team, om ook die tweede ster binnen te slepen.

Het ondernemersechtpaar is bijzonder trots op de bekroning: "Wij doen en kunnen dit niet alleen. We hebben een vast team medewerkers, die elk hun eigen rol binnen het bedrijf spelen. En alleen dankzij onze gezamenlijke ambitie, passie en vakmanschap is het gelukt om bekroond te worden als één van de beste groentespecialisten van Nederland".

Hele plaatje
Tijdens de beoordeling worden niet alleen de kwaliteit en versheid van de producten onder de loep genomen, maar moet het 'hele plaatje' binnen het bedrijf kloppen. Van hygiënecodes tot personeelsbeleid en van verpakkingen tot productpresentatie: alles wordt door een vakkundige controleur dan wel mystery shopper onderzocht en meegenomen in het juryoordeel.

Niet alleen voor de beste salades, groente, fruit en traiteur is Jan Dros Lekker Eten een begrip in Schoonhoven en omgeving, sinds begin dit jaar verzorgt de Groenteman met Ster ook een aantal malen per week de maaltijden van Tafeltje Dekje. Tot ieders tevredenheid worden de maaltijden door de vrijwilligers van de SWOS aan huis bezorgd.

Dit concept heeft Jan Dros inmiddels uitgebreid met een dagelijkse ronde langs het bedrijventerrein in Schoonhoven-oost. 's Morgens verstuurt Else een e-mail met de maaltijden van de dag waarop werknemers kunnen inschrijven en rond etenstijd worden de verse, gezonde en gevarieerde maaltijden warm op de werkplek afgeleverd. Alle informatie: http://www.jandros.nl

Adri Verhoeven

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden