Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
 • Alles
 • (3)
  Muziek
 • (16)
  Overig
 • (4)
  Cursus-Workshop
 • (6)
  Bijeenkomst

Moorddiner in het Cultuurhuis

zaterdag 16 oktober 18:30 - 23:00 uur

Foto: Jan Timmer

18:30, Krimpen aan de Lek, Cultuurhuis, De Markt 201

Na het succes in 2017 organiseert toneelvereniging KDO in samenwerking met het Cultuurhuis en grand café Siep weer een moorddiner.

Een moorddiner is de perfecte combinatie van een heerlijk diner en een live ‘detective’. Plaats delict is plaats diner: bloedstollend en ijskoud aan tafel geserveerd. Aanwezigen proberen met vrienden/ familie/collega’s de zaak te kraken. Er is een meesterbrein nodig.

Wat staat bezoekers te wachten tijdens het moorddiner: De mensen zitten amper aan tafel als er plotseling blijkt dat er een misdrijf heeft plaats gevonden. Dit maakt dat de aanwezigen ook dit keer rechercheur Chick met ck en haar assistent Kledder kunnen helpen met het oplossen van de moord. Terwijl iedereen aan tafel geniet van het diner wordt de zaak langzaam ontrafeld. Door subtiele details, ontluikende getuigenissen en (on)echte motieven; tussen de gangen door komen de bezoekers steeds dichterbij de oplossing en ontcijferen de ware toedracht.

Tickets kosten 32,50, dit is exclusief consumpties en inclusief driegangenmenu. Ticketverkoop via tickets.cultuurhuiskrimpenaandelek.nl of bij de receptie van het Cultuurhuis van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur.
deel deze activiteit

Locatie

Cultuurhuis Krimpen aan de Lek
Krimpen a/d Lek
de Markt 201
2941av


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.