Defensief Gouderak deelt met Haastrecht: 1-1

Sportt 475 keer gelezen

GOUDERAK/HAASTRECHT • Gouderak behaalde een zwaarbevochten punt tegen een beter Haastrecht, dat echter moeite had met de rood-witte defensie. De derby aan de Kattendijk eindigde in 1-1.

Gouderak liet de geel-zwarte storm over zich heen komen en beperkte zich tot counters. Dat die tegenaanvallen niet van gif ontbloot waren, bewees de thuisclub in de 28ste minuut toen Bob Olde Heuvelt met een gave lob de 1-0 aantekende.

De bezoekers hadden snel hun antwoord klaar. Drie minuten later stond de 1-1 op het scorebord.

Ook na de pauze was Haastrecht sterker en werd de verdediging van Gouderak flink onder druk gezet. De scheidsrechter voelde de emoties die bij een streekderby horen niet goed aan en strooide met kaarten. Hij toonde zelfs een rode prent voor Gouderak-speler Jarden Sombroek.

In blessuretijd leek Haastrecht toch met drie punten naar huis te gaan, maar het doelpunt werd na een vlagsignaal van de grensrechter van Gouderak door de arbiter afgekeurd.