• De officiële opening.
• De officiële opening. Foto: Adri Verhoeven

VV Stolwijk maakt een nieuwe start

Sportt 829 keer gelezen

STOLWIJK • Met de officiële opening van de vernieuwde kleedkamers sloot voetbalvereniging Stolwijk vrijdagavond een periode af waarin het complex flink op de schop ging.

Met de overstap naar het zaterdagvoetbal en het verjongen van de selectie begint de dorpsclub aan een nieuwe, spannende periode.

Gelikt
Tientallen vrijwilligers klaarden onder supervisie van het plaatselijke timmer- en aannemingsbedrijf Honkoop en Hendriks de klus binnen een half jaar. De nieuwe entree, de moderne kleedkamers, een opgefriste verzorgingsruimte, een extra ruimte voor de scheidsrechters en de nieuwe toiletgroepen zien er gelikt uit.

"Elke dag staken clubleden onder leiding van Kees Kraaijenbrink de handen uit de mouwen", vertelt vrijwilliger Koos Burger. "De accommodatie is nu weer van deze tijd en hopelijk kan Stolwijk, dat ooit tweedeklasser was, de weg omhoog weer vinden."

Stolwijk-voorzitter Edo Burger omarmt de slogan 'Op de fundering van het verleden bouwen we aan de toekomst'. "We maken de overstap naar het zaterdagvoetbal en er is een nieuwe trainer, die veel jongeren gaat inpassen."

Eer
Stolwijk liet het oudste en jongste lid de vernieuwde kleedkamers openen.

Marcus van Wijngaarden (85) vond het een hele eer om deze handeling te verrichten. Hij deed in het verleden ontzettend veel voor de dorpsclub en maakt nu nog iedere maandagmorgen de kleedkamers schoon. Het jongste lid Tim Verdoold (5) treedt in de voetsporen van zijn vader Ernst, eens een gevreesde opkomende vleugelverdediger.

Wim Kroone

RTV Krimpenerwaard maakte de volgende reportage:

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden