• Meesterverteller Eric Borrias is de gastheer tijdens de Concordia Parade.
• Meesterverteller Eric Borrias is de gastheer tijdens de Concordia Parade. Foto: PR

Opening seizoen met Concordia Parade

Algemeen 332 keer gelezen

HAASTRECHT • Theater Concordia in Haastrecht opent op vrijdag 20 september het culturele seizoen 2019-2020 met de Concordia Parade.

Eric Borrias, in 2016 verkozen tot vertelambassadeur van het jaar, neemt de bezoekers mee langs de voorstellingen die het theater komend seizoen te bieden heeft. Te denken valt aan Freek de Jonge, Petra Berger, Joris Linssen, Dire Straites- en Bruce Springsteen tributeband en Guido Weijers. Eric Borrias zal ook een tipje van de sluier oplichten van zijn eigen voorstelling op 11 oktober, een vertelling naar het bekende boek 'De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween'.

Pubquiz
Bezoekers maken ook kennis met de populaire pubquiz die regelmatig in het theater wordt gehouden. Tijdens de avond verzorgt een ensemble van het conservatorium muzikale intermezzo's en de band Tess et les Moutons sluit de avond af in het Grand Café. De avond begint 20.00 uur en de entree is gratis. De Concordia Parade is het laatste moment om kaartjes met 10 procent vroegboekkorting te kopen.

www.theaterconcordia.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden