Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• De trotse eigenaren van De Willige Waard.
• De trotse eigenaren van De Willige Waard. (foto: gemeente Lopik)

‘De Willige Waard’ bijna Camperlocatie van het Jaar

  •   466 keer gelezen

WILLIGE LANGERAK • Campercontact, het camperplaatsenplatform van de Nederlandse KampeerautoClub (NKC), geeft De Willige Waard in Willige Langerak als cijfer een 9,6.

Op een haar na was de campervoorziening aan de Lekdijk West 76 hiermee de nummer 1 van Nederland geworden. Camperpark Skop'nboer Erve Benneker in Overdinkel/Overijssel had weliswaar dezelfde score, maar iets meer reviews. En dus werd De Willige Waard tweede in de verkiezing van beste camperlocaties van 2019. Derde werd een campervoorziening in Zaamslag, Zeeland.

Top-3
De camperlocaties van het jaar worden gekozen op basis van het hoogste gemiddelde cijfer van 2018 en minimaal vijftien ontvangen reviews. Er is een top-3 per land (o.a. Nederland, België en Frankrijk) gemaakt.

Gasten lieten niet alleen uit hun score waardering blijken voor De Willige Waard, maar laten ook op de website lovende woorden achter. Mogg (GB): 'Found this little oasis as we were exploring the area. (…) Best camping spot of our weeks touring so far'.  

Veel gasten roemen de kwaliteit van het landschap met haar fraaie wandel- en fietsroutes.

Wethouder Johan van Everdingen (toerisme en recreatie) is trots op de familie Rijneveld met haar prima camperlocatie: "Dit is een mooi voorbeeld voor andere recreatieondernemers. Graag ziet Lopik op nog meer boerenerven camperlocaties verschijnen. Voor mogelijkheden hiertoe kunnen zij contact opnemen met onze adviseur recreatie en toerisme, Gerard Weck."

Voor meer informatie over de verkiezing: https://www.campercontact.com/

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }