(foto: vv Lekkerkerk)

Lekkerkerk maakt zich op voor Bergambacht

Algemeen 820 keer gelezen

LEKKERKERK • Lekkerkerk heeft in de nacompetitie de eindronde bereikt. De formatie van trainer Marc van der Zee won in Rotterdam met 1-2 van Victoria '04.

Lekkerkerk had zoals verwacht veel moeite met Victoria '04. Niettemin kwamen de bezoekers via rechterspits Bart Sterrenburg op voorsprong. Zwak verdedigen zorgde ervoor dat Victoria '04 vlak na rust op gelijke hoogte kon komen. Een Rotterdamse aanvaller kon zomaar doorlopen en passeerde doelman Matthew Edwards.

Lekkerkerk liet het er niet bij zitten. Pim Molenaar boog de bal uit een vrije trap om de muur. Via de binnenkant van de paal was het raak.

In de slotfase moest doelman Edwards -Robin Schiedon was op vakantie- zijn kwaliteiten tonen.

De finale Lekkerkerk-Bergambacht is een herhaling van vorig jaar. Toen won Lekkerkerk in de verlenging met 3-1.

De wedstrijd heeft plaats op neutraal terrein. De sportcomplexen van Spirit en FC Perkouw zijn daarbij het meest in beeld.