• Raadsleden Sethi Plaisir en Saskia Bijl van Krimpens Belang.
• Raadsleden Sethi Plaisir en Saskia Bijl van Krimpens Belang. (Foto: aangeleverd)

Krimpens Belang nu echt een feit

  •   285 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Na ruim een jaar actief te zijn geweest in de Krimpense politiek is Krimpens Belang nu echt een feit. Fractieleden Saskia Bijl en Sethi Plaisier van de lokale partij hebben onlangs hun handtekening gezet onder de oprichtingsstukken.

Inmiddels zijn er heel wat Krimpenaren betrokken bij de partij. Zo wordt het bestuur gevormd door Guido Pielanen (voorzitter) en Chris Schenk (secretaris). Freek Bredius en Clemens van Schooten staan de partij bij in de rol van adviseur. Hiernaast zijn verschillende inwoners actief als 'wijkambassadeur'.

Grotere plaatje
"Wij hechten veel waarde aan het actief betrekken van onze inwoners", aldus Sethi Plaisier. "Belangrijk hierbij is om de focus te houden op het grotere plaatje. Dit grotere plaatje met oog voor de belangen van alle Krimpenaren speelt dan ook bij ons een belangrijke rol."

De focus van Krimpens Belang ligt de komende jaren met name op het behartigen van de belangen van de jeugd, ouderen en sportverenigingen. Verder zet de partij zich in voor de bereikbaarheid. Plaisir: "Hiernaast zullen wij actief monitoren of de politieke partijen in de coalitie doen wat zeggen en zeggen wat ze doen."

Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }