Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Amy Cornax tijdens de blind auditions.
• Amy Cornax tijdens de blind auditions.

Amy maakt zich op voor 'battle' The Voice Kids

  •   614 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Amy Cornax neemt aanstaande vrijdag deel aan de battle van The Voice Kids, de talentenjacht van RTL4.

De 15-jarige Schoonhovense maakte eerder indruk met haar country-vertolking van het nummer Dreamer van Axwell Λ Ingrosso. Zowel Ilse de Lange als Marco Borsato draaide er de stoel voor om, waarbij Amy koos voor Ilse.

Trots
Moeder Martine is trots op haar dochter: "Ze heeft het toch maar mooi gedaan. En dat zonder al teveel zenuwen. We waren er als gezin live bij, maar we waren meer gespannen dan Amy. Gelukkig wist ze twee juryleden te overtuigen, waardoor ze zich mag opmaken voor de battle."

Tijdens deze ronde nemen drie deelnemers het tegen elkaar op. De jury beslist per drietal wie er doorgaat naar de sing-off op vrijdag 19 april. De week daarna is de finale. Het programma is iedere vrijdag te zien bij RTL4 (aanvang 20.30 uur).

Volgens Martine wil Amy -die in 4VWO op csg Willem de Zwijger zit- graag dierenarts worden, maar zou ze bij eventueel succes tijdens The Voice Kids best een carrière in de muziek willen.

"Ze heeft er hoe dan ook veel plezier in en is erg muzikaal. Ze heeft zich het gitaar spelen bijvoorbeeld zelf aangeleerd. Ach, we zien wel: het is in ieder geval een mooi avontuur!"

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }