Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard

Arja Helmes erelid polsstokvereniging Polsbroekerdam

  •   360 keer gelezen

POLSBROEKERDAM • Op de sponsor- en vrijwilligersavond van polsstokvereniging Polsbroekerdam is Arja Helmes benoemd tot erelid.

Arja begon op 18-jarige leeftijd aan haar polsstokcarrière en zette zich daarnaast in als vrijwilliger. Nu ze twintig jaar als coach, schansbegeleidster, trainer en promotielid actief is, was dat alle reden om haar in het zonnetje te zetten.

Meerdere springers heeft ze naar verschillende kampioenschappen weten te coachen. Arja werd in een speach omschreven als 'enorm trouw: Talentvol of niet; elke springer kan op haar steun rekenen. Ook in het afgelopen seizoen stond ze weer met veel passie en energie klaar op de schansen'.

Ouders, kinderen en polsstokvriendin Truus van Spijkeren-van Schaik zaten in het complot en dat maakte de verassing in Buurthuis de Triangel aan 'de Dam' des te groter. Truus overhandigde Arja de oorkonde met de titel 'erelid van polsstokvereniging Polsbroekerdam'. Het bestuur van de polsstokvereniging sprak daarbij zijn waardering uit voor de inzet van Arja en hoopt hier nog lang gebruik van te mogen maken.

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }