• Bovenste rij: Arjan van de Watering, Bas Verboom, Tonny Melkert, Raymond van Wezel, Wouter van Rooijen. Beneden: Erik van Wijngaarden, André Bos, Sven Slingerland, Kees Bogaart.
• Bovenste rij: Arjan van de Watering, Bas Verboom, Tonny Melkert, Raymond van Wezel, Wouter van Rooijen. Beneden: Erik van Wijngaarden, André Bos, Sven Slingerland, Kees Bogaart. Foto: Dave Burger

Diploma’s en jubilarissen bij Brandweer Haastrecht

Algemeen 796 keer gelezen

HAASTRECHT • Tijdens de jaarlijkse korpsavond in kazerne Haastrecht van Brandweer Hollands Midden werden zaterdag jubilarissen in het zonnetje gezet en diploma's uitgereikt.

Ploegchef Kees Bogaart reikte het diploma 'bevelvoeder' uit aan Bas Verboom, Wouter van Rooijen en Sven Slingerland. André Bos en Wouter van Rooijen ontvingen het certificaat oefenleider. Raymond van Wezel kreeg de diploma's chauffeur en pompbediener overhandigd, maar hij nam tevens na zeven jaar afscheid van de brandweer in Haastrecht.

Clustermanager Erik van Wijngaarden speldde bij ploegchef Kees Bogaart de versierselen op voor 35 jaar brandweerdienst.

Als klap op de vuurpijl werd hoofdbrandwacht Tonny Melkert, door burgemeester Cazemier, benoemd tot Lid in de orde van Oranje Nassau voor 31 jaar dienst bij de vrijwillige brandweer.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden