Afbeelding

Bekerindeling: Perkouw en Lopik blijven dicht bij huis

Sport 251 keer gelezen

REGIO • FC Perkouw is voor de bekercompetitie van West 2 voor derde-, vierde- en vijfdeklassers ingedeeld in een poule met Bergambacht, Lekkerkerk en het Capelse SVS.

Een tevreden Perkouw-trainer Harm Spijker kijkt vooruit: "Het zijn naast mooie derby's ook vooral prima tegenstanders om de voorbereiding scherp mee af te sluiten."

Schoonhoven neemt het op tegen 's Gravendeel, Ommoord en SPV'81. Dilettant speelt tegen clubs uit de Alphense regio: Rijnstreek (Nieuwerbrug), Woubrugge en Zwammerdam. Gouderak ontmoet overbuur Moordrecht en de Rotterdamse clubs DHZ en Steeds Hooger. Stolwijk moet wat verder van huis en neemt het op tegen CKC (Kralingse Veer), Floreant (Boskoop) en MMO (Hoogmade).

Ammerstol treft ook geen clubs naast de deur: COAL en Maasstad Tediro uit Rotterdam en het Delftse SEP. Haastrecht bekert tegen ASW (Waddinxveen), Kickers'69 (Leimuiden) en Slikkerveer. Cabauw zit in een poule van drie en treft Nicolaas Boys (Nieuwveen) en het Woerdense VEP.

In West 1 heeft Benschop geloot tegen HMS Utrecht), MSV'19 (Montfoort) en UVV (Utrecht). Lopik komt uit tegen het Viaanse Brederodes (zo), Vianen en Vreeswijk. Lopik-trainer Bertus van Schaik is blij met deze opponenten. "De bekerduels zijn allemaal lekker dichtbij en passen prima in onze voorbereiding. We kunnen bij wijze van spreken op de fiets naar de uitwedstrijden."

De zaterdagtweedeklassers DCV en Spirit zijn ingedeeld in poules met eerste- en tweedeklassers. DCV bekert tegen Antibarbari (Rotterdam), Nieuw-Lekkerland en Zwervers Capelle. Spirit treft LRC (Leerdam), sv Meerkerk en Unitas (Gorinchem).

De bekerwedstrijden worden gespeeld in het weekend van 20/21 augustus, op dinsdagavond 23 augustus en in het weekend van 27/28 augustus.

Wim Kroone

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden