Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• De vertegenwoordigers van de verenigingen gingen met een mooie cheque naar huis. (foto: Adri Verhoeven)
• De vertegenwoordigers van de verenigingen gingen met een mooie cheque naar huis. (foto: Adri Verhoeven)

Spaaractie levert verenigingen 14.654,67 euro op

  •   185 keer gelezen

LOPIK • Na tien weken hard sparen is woensdagavond de actie 'Sparen voor verenigingen', een initiatief van Plus Van Velzen, feestelijk afgesloten.

Bij Plus Van Velzen, maar ook bij Bakkerij de Keizerskroon, Biezjoe Enzo, Elektrovakman Hans Jongbloed, Fietsplus Cooiman, Gewoon Bloemen, Kapsalon Corry, Kapsalon Sander Akse, Keurslagerij Oosterom, Keyzer Reizen en The Read Shop kreeg de klant vouchers. Er werden er gedurende de actie maar liefst 129.755 ingeleverd.

Iedere week werd 1.000 euro naar rato onder de (42) deelnemende verenigingen verdeeld. Om extra geld te verdienen, organiseerden sommige verenigingen activiteiten in en rondom de winkel. Zo had de Oranjevereniging een springkussen geregeld, kwam de Schutjasvereniging uitleggen hoe dit oer-Hollandse spel werkt en hebben leden van vv Cabauw de voorruiten van auto's gewassen.

Woensdagavond kregen de verenigingen de cheque met het opgehaalde bedrag overhandigd. Er was 14.654,67 euro (!) bij elkaar gespaard, waarbij sv Lopik van Plus Van Velzen het hoogste bedrag (1.448,56 euro) ontving.

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }