Afbeelding

Woningovervallers sloten vrouw op in gangkast

112 200 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • De 67-jarige vrouw uit Krimpen aan den IJssel die zaterdagavond 26 maart het slachtoffer werd van een woningoverval, is door de twee overvallers vastgebonden en opgesloten in een gangkast. Dat is door de politie bekendgemaakt tijdens een uitzending van Bureau Rijnmond op RTV Rijnmond.

De vrouw is op die bewuste dag rond kwart over vijf 's middags bezig in de voortuin van haar woning aan de Oude Tiendweg als twee jongens voorbij lopen. Ze bieden de vrouw een flyer aan over matrassen. De vrouw geeft aan dat ze geen interesse heeft, maar wordt vervolgens overvallen door de twee. Eén van hen heeft een vuurwapen. Ze binden haar vast in de gangkast en doorzoeken het huis. De mannen gaan er na de overval vandoor richting Oosterstraat. Hun buit bestaat uit geld en gouden sieraden. Die zijn mogelijk te koop aangeboden, zo vermoedt de politie.

Die is dringend op zoek naar getuigen. De vrouw wist een goede omschrijving te geven van de twee daders. De eerste verdachte was een licht getinte man van 16 à 17 jaar oud. Hij was slechts 1.60 meter lang en droeg een grijze gebreide muts tijdens de overval. Verdachte twee was een man van 21 à 22 jaar oud, eveneens licht getint met kort donker haar. Hij droeg een zwart dof trainingspak met daarop en witte en rode streep. Deze strepen liepen van de mouw over de borst naar de andere mouw.

Wie informatie heeft over de overval, kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden