(foto: Michiel van Beers)
(foto: Michiel van Beers)
UPDATE

Dode en twee gewonden bij eenzijdig ongeval Cabauw

112 1.040 keer gelezen

CABAUW • Bij een eenzijdig ongeval aan de Lopikerweg-West in Cabauw is in de nacht van zaterdag op zondag een 18-jarige inwoonster van Lopik overleden. 

Rond 03.15 uur reed de bestuurder in de richting van Schoonhoven. Kort voor de kruising met de Nicolaas van Catsweg raakte de auto van de weg en kwam in het water terecht.

Drie inzittenden, inwoners van Benschop, Gouda en Gouderak, in de leeftijd van 19 tot 23 jaar, konden bijtijds uit de auto komen. Bij een vierde inzittende, een 18-jarige inwoonster van Lopik, lukte dat niet. Zij werd ter plaatse gereanimeerd en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is zij in de loop van de nacht overleden.

De specialisten van de Verkeer Ongeval Analyse zijn ter plaatse geweest en meerdere mogelijke getuigen zijn verhoord. Bij de ademtest bleek niet dat er sprake was van alcoholgebruik door de 22-jarige bestuurder uit Benschop. De politie zet het onderzoek naar de omstandigheden rond het ongeval voort.

Duikteam
Het duikteam van Brandweer Schoonhoven verleende assistentie om te kijken of alle inzittenden uit het voertuig waren. Dat bleek het geval. De brandweer van Lopik was eerder opgeroepen en had de auto al met een lier richting de kant getrokken.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden