• De delegatie van sportcenter Koguryo tijdens het open Dutch Taekwondo.
taekwondo

Koguryo: goud en zilver tijdens Open Dutch

Sportt 411 keer gelezen

BEST/KRIMPEN A/D LEK • Sportcenter Koguryo heeft één gouden en een zilveren medaille in de wacht gesleept tijdens het Open Dutch 2016 ITF Taekwon-do in Best.

The Chaiyong behaalde goud met tuls en verloor met sparren in de tweede ronde van een Ierse international -63 kg.

Quinten van Ooijen verloor zijn eerste partij tegen de latere Ierse winnaar.

Liza Maurtitz bereikte na twee gewonnen partijen de laatste vier en verloor ook in de laatste seconde van de latere winnares. Daarna zat er niet meer in dan een vierde plaats.

Shannon Wouters (-68 kg) bereikte na enkele zware tegenstanders knap de finale, die zij de hele tijd domineerde. In de laatste 10 seconden verloor ze echter alsnog.

Grady Rombout draaide lekker in de klasse -85 kg maar kwam vanwege een blessure niet verder dan de vierde plaats.