Afbeelding

VC Krimpen rukt op; Thor-dames krijgen klop

Sportt 167 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Het herenteam van volleybalclub Krimpen is opgerukt naar de vierde plaats in de eerste divisie B. In sporthal De Boog werd hekkensluiter Flip/Energo met 3-1 verslagen.

De Krimpenaren hadden graag de volle buit gepakt tegen deze zwakke broeder, maar in de tweede set weerde de tegenstander zich met verve en won met 25-27. Verder liet VCK het niet komen. Met 25-13 en 25-20 werd de overwinning binnengehaald.

Thor
Het damesteam van Eetcafé 't Centrum/Thor had in sporthal De Waard in Bergambacht geen schijn van kans tegen koploper Gabberted.com/VCN uit Capelle aan den IJssel. Het werd in een rap tempo 0-4 via de setstanden 14-25, 21-25, 19-25 en 11-25. Trainer/coach Wim Boegheim uit Gouda vertrekt aan het eind van dit seizoen bij de Bergambachtse formatie. Hij had al eerder willen stoppen, maar gaf aan het begin van dit seizoen gehoor aan de smeekbede van zijn meiden. Hij vindt het nu welletjes.

Voleco
De heren van Voleco uit Ouderkerk blijven op koers in de promotieklasse. In sporthal De Drie Maenen maakten ze korte metten met Volley2B. Het werd 4-0 via de setstanden 25-21, 25-12, 26-24 en 25-15. Daarmee staan op de tweede plaats op gelijke hoogte met VC Krimpen 2.

De dames van Voleco wilden niet achterblijven. Ze hadden wat meer moeite met VCN 5, maar behaalden ook de maximale score: 4-0. Daarmee staan ze stevig op de derde plek in de promotieklasse.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden