• Michelle de Jager. (foto: wijntjesfotografie.nl)
• Michelle de Jager. (foto: wijntjesfotografie.nl)

BC Sluyk versterkt tweede plaats

Sport 80 keer gelezen

LEKKERKERK • Badmintonclub Sluyk Lekkerkerk heeft z'n positie versterkt door een 6-2 overwinning op Schollevaar 2.

De formatie van trainer/coach Jan Timmer neemt in de vierde divisie de tweede plaats in. Op zondag 24 januari spelen de Lekkerkerkers hun laatste competitieduel tegen hekkensluiter Voorburg.

In sporthal De Bakwetering waren vooral de mannen op dreef. Colin Barrow en Maarten Timmer brachten het dubbel op hun naam en zegevierden vervolgens in hun enkelspelen. Ook in beide mixed-dubbels stonden de heren goed te spelen. Zij scoorden het maximale aantal punten.

Michelle de Jager verloor haar enkelspel en bleek in het damesdubbel met Sanne van Buuren niet opgewassen tegen Jamie Heuer en Georgie Meijer: 16-21, 18-21. Herstel volgde in de mix met Colin Barrow: 21-13, 18-21 en 21-17.

Michelle de Jager (26) maakt al jaren deel uit van het eerste viertal van BC Sluyk. "We vormen een hecht team. Hoewel de resultaten soms tegenvallen, valt er nooit een onvertogen woord. Daarom spelen we al vijf jaar met elkaar."

De fysiotherapeute, die werkzaam is in verzorgingshuis De Breeje Hendrick in Lekkerkerk, verwacht ook niet dat het team snel uiteenvalt. "Het plezier in trainen en spelen is er nog steeds en we reiken steeds hoger."

Zelf is ze niet zo tevreden over haar inbreng. "Ik speelde de laatste duels onder mijn niveau. Colin Barrow en Sanne van Buuren zorgen voor de meeste punten. In de vierde divisie moet je vol aan de bak. De verschillen zijn minimaal, maar we zijn beter op dreef dan drie jaar geleden toen we als debutant behoorlijk tekort kwamen en roemloos degradeerden."

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden