Zondagvoetbal is over en sluiten bij DCV

Sport 134 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • DCV volgt het spoor van streekgenoot Lekkerkerk en stopt met prestatievoetbal op zondag. 

Door de leegloop binnen de huidige selectie en het gebrek aan vervangers voor het nieuwe seizoen ziet het bestuur van de derdeklasser zich genoodzaakt de stekker er uit te trekken. De club had Krimpenaar Michel van Noort reeds aangetrokken als trainer, maar hij is er niet in geslaagd een volwaardige groep te formeren.

"Ik blijf steken op twaalf, dertien spelers. Dat is gewoon te weinig. Ik hoopte dat er meer spelers zouden blijven, maar dat is niet het geval. Dan houdt het op.”

Voorzitter Siemen de Wilde bevestigt dat. "We hebben donderdagavond de koppen bij elkaar gestoken en overlegd met Michel van Noort, manager Peter IJdo en elftalleider Cees Vink. Zij hebben de afgelopen weken gesprekken gevoerd met eventuele nieuwkomers. Intussen liep het eerste leeg en was het voor de kandidaten niet aantrekkelijk om op 15 juni over te stappen naar DCV. Het werd duidelijk dat er geen basis was voor een representatief zondagteam in het seizoen 2012-2013. Daarom richten wij ons voortaan op de zaterdagtak en stoppen we met prestatievoetbal op zondag.”

DCV verloor zijn voorlaatste wedstrijd in Oostvoorne met 2-0 van OVV.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden