Werk aan de winkel voor SC Everstein

Sport 33 keer gelezen

IJSSELSTEIN • Trainer Dennis van der Steen was matig te spreken over het spel van SC Everstein, dat dinsdagavond oefende tegen en bij tweedeklasser IJFC (1-1).

De thuisclub zette vrij snel druk en liet de roodwitte middenvelders niet in hun spel komen. Everstein had moeite met de opbouw en toonde weinig lef en creativiteit. Het elftal kreeg niettemin via Jamal Ouassif en André van der Veer enkele mogelijkheden. Kort voor rust veroverde van der Veer de bal aan de zijkant, waarna zijn hoge voorzet bij de tweede paal werd ingekopt door Mark Daalderop: 0-1.

Hoewel IJFC evenmin indruk maakte en zelden gevaarlijk werd, kon Everstein de knop na rust niet omdraaien. De ploeg maakte een futloze indruk en het spel was niet om aan te zien. De IJsselsteiners kwamen beter in hun spel, stoorden vroeg en onderschepten veel passes. Nadat SC Everstein op het middenveld een dubbele wissel had toegepast, viel de organisatie daar helemaal weg. Via een steekpass op een van de spitsen kwam IJFC halverwege de tweede helft op gelijke hoogte: 1-1.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden