KOAG slikt bittere pil

Sport 22 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • KOAG verloor zijn laatste wedstrijd van de eerste helft van de veldcompetitie van de hekkensluiter en dat was een bittere pil. Korbatjo was met 13-7 te sterk voor de Krimpense korfballers.

KOAG kwam op een 0-2 voorsprong, maar Korbatjo antwoordde snel: 2-2. Het vak met een ontketende Christa de Leeuw – zij was verantwoordelijk voor alle doelpunten – kwam weer in de aanval en kon een gaatje van twee punten slaan. Daarna was het over met de Krimpense dadendrang. Korbatjo ging door met scoren. KOAG speelde zonder enthousiasme.

Voor rust wist Korbatjo nog vijf keer te scoren, waardoor er tussentijds 7-4 op het scorebord stond. Na rust zou KOAG met een andere instelling in het veld moeten staan om te kunnen knokken voor elk punt. Dat gebeurde niet. Het was Korbatjo dat als eerste de korf wist te vinden. De tweede helft verliep niet veel beter dan de eerste helft. KOAG wist geen aansluiting meer te vinden. Uiteindelijk floot de scheidsrechter af bij 13-7. Deze nederlaag betekent dat KOAG geen enkel punt pakte in de uitwedstrijden.