Afbeelding

DCV-Leonidas in de rust gestaakt

Sport 75 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • DCV-trainer Raymond Kraaijbeek werd niet veel wijzer van het oefenduel tegen zaterdag tweedeklasser Leonidas. Scheidsrechter Sjaak Schooneveld uit Rockanje wilde in de rust niet meer verder omdat beide clubs geen spelerskaarten konden overleggen.Daar had hij expliciet om verzocht na een irritante eerste helft, waarin hij de aanvoerders van beide teams tot tweemaal toe bij hem riep om de spelers tot rust te manen. De boomlange arbiter kreeg het vooral aan de stok met Leonidas-trainer Romeo Wouden, die hem een aantal malen bejegende. ,,Ik fluit voor m'n lol”, zei Schooneveld later. ,,En ik wil weten met wie ik te maken heb. Ik pik niet alle opmerkingen. Daarom heb ik om de spelerskaarten verzocht, maar die waren er niet.” Kraaijbeek baalde van die beslissing, want hij had graag gezien wat voor vlees hij in de kuip heeft.

De eerste helft werd afgesloten met een 0-0 stand. Namens DCV raakte Arthur Admiraal de lat. Leonidas was iets vaardiger in de opbouw en zag een treffer worden afgekeurd. Bij de rood-zwarten debuteerden Tim van Diejie (Dilettant), René Gerlach (Dilettant) en Patrick de Reuver (De Zwerver). Bij DCV ontbraken Guido van Oijen, Mariusz Smolarek en Alex van Veen. De rentree van Robert Trovato (Nieuw-Lekkerland) laat op zich wachten. De 31-jarige verdediger kampt met een spierblessure in zijn bovenbeen. Trovato weet niet of hij fit genoeg is om in de hoofdmacht te kunnen spelen. ,,Ik heb vorig jaar door aanhoudende blessures vrijwel geen bal geraakt bij Nieuw-Lekkerland. Als het niet lukt om bij DCV een basisplaats te veroveren, ga ik in een lager elftal spelen.” Aanvoerder Marco Albregts heeft een punt achter zijn loopbaan gezet. Hij heeft het te druk als commercieel medewerker bij eredivisionist NEC.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
NOM-wijk Krimpen a/d IJssel: toekomstgericht wonen in groene buurt Nieuws 6 mei, 13:57
• Het team van Autobedrijf Broere in de werkplaats.
Peugeot terug in Krimpen aan den IJssel Zakelijk 6 mei, 13:42
Arie en Alie den Otter: trots op Arie's lintje.
Arie den Otter koninklijk onderscheiden voor vrijwillige inzet: 'Ik vind het leuk om mensen blij te zien' Nieuws 6 mei, 11:17

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden