DCV haalt stevig uit

Sport 37 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • DCV kende een flitsende competitiestart. De Krimpense derdeklasser versloeg in Boskoop het technisch vaardige Floreant met 0-5.

Reeds in de eerste twintig minuten werd de tegenstander vakkundig uitgeteld door doelpunten van Patrick de Reuver (2), Arthur Admiraal en Tim van Diejie. Trainer Raymond Kraaijbeek was uiteraard zeer tevreden over het optreden van zijn mannen. "Ik had ze gewaarschuwd voor de kracht van Floreant. Deze ploeg behaalde vorig jaar in de nacompetitie bijna de finale. Dan moet je wel wat in je mars hebben. Dat bleek ook wel, want de ploeg bleef negentig minuten lang voetballen en legde een prima positiespelletje op de mat. We hadden ondanks de hoge score beslist geen gemakkelijke middag.”

Wel greep het DCV-middenveld steeds op tijd in om de aanvallende initiatieven van Floreant te smoren. Niettemin moest DCV-doelman Bob Jansen driemaal in actie komen om de gevaarlijke linkerspits van de Boskopers van scoren af te houden. Tim van Diejie bepaalde vervolgens de eindstand op 0-5.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden